Модні і романтичні сукні з відкритими плечима

Літо – та сама пора року, коли дівчата можуть підкреслити свою сексуальність і жіночність всього лише правильно підібравши модну сукню. Коли як не зараз почати експериментувати і міняти образ?

Сьогодні поговоримо про такий трендовий елемент жіночого гардеробу нинішнього сезону – як сукні з відкритими плечима. Саме така модель чарує чоловіків і змушує привертати до себе увагу всіх оточуючих. Романтична сукня з відкритими плечима акцентує увагу на найцікавіших і хвилюючих частинах жіночого тіла: лінії плечей і красі шиї, підкреслює витонченість рук і стрункість силуету в цілому.

Кращі моделі суконь з відкритими плечима

Сьогодні вибір суконь з відкритими плечима радує своїм широким асортиментом. Так які ж моделі обрати для того, щоб показати всі свої достоїнства? Наведемо свій топ найкращих суконь з відкритими плечима, на які точно потрібно звернути увагу.

  • Якщо ви щаслива володарка стрункої фігури і довгих ніг, тоді вашим фаворитом в цьому сезоні неодмінно має стати міні сукня а-ля «бебі дол». Такий сексі-наряд ідеально виглядатиме з босоніжками на невисокому підборі, клатчем і капелюшком канотье.

  • Вирушаючи на море не забудьте про те, що сарафан з відкритими плечима – ще один ідеальний варіант для прогулянок спекотними вечорами. Обирайте міді або міні довжину в трендовий сьогодні квітковий принт, додайте до образу окуляри і босоніжки на грубій підошві.

  • Романтичний образ для вечірнього або повсякденного образу можна скласти з бежевою сукнею з легкої тканини з відкритими плечима. Залежно від бажаного результату – більш святкового або ж на кожен день додайте взуття на низькому ходу або на підборах і іміджеві аксесуари. Запевняємо, такий лук не залишить байдужим нікого.

  • Не варто забувати і про довжину максі. Коли як не влітку надягати ці шикарні сукні? Обирайте шифонові або штапельні моделі, які будуть спадати по тілу з цікавим декором – наприклад, рюшами або воланами. Дуже стильно одягати разом з ними ультрамодні сьогодні в’єтнамки на підборах.

<

  • Для тих, хто любить оверсайз, також є цікавий варіант суконь з відкритими плечима. Обирайте яскраві моделі з геометричним принтом і декором у вигляді об’ємних оборок по лінії ключиці. Еспадрільї і солом’яний капелюх – краще доповнення до такого варіанту.

  • На кожен день пропонуємо сукню з оборками по грудях в стилі кантрі. Радимо звернути увагу на модний принт «клітинка віши».

  • Хочете створити вау-ефект? Тоді вам точно потрібно обрати сукню-максі з відкритими плечима і об’ємними рукавами яскравого кольору в дрібний малюнок-абстракцію. Ця модель буде мати гарний вигляд не тільки з підборами, але й з улюбленими сандалями або кедами.

Будьте ніжною і неповторною цього літа! Підкреслюйте всі свої достоїнства завдяки неймовірному крою такої трендової моделі. Обов’язково знайдіть свою, ту саму, сукню з відкритими плечима і зачаровуйте оточуючих своєю красою! Успіхів!