Прогулянкові образи для холодного сезону: комфорт і стиль в одному

Прогулянкові образи для холодного сезону поєднують у собі комфорт і стиль, створюючи ідеальну атмосферу для активного відпочинку на свіжому повітрі. А також повинен бути не лише теплим, але й зручним, щоб забезпечити вам комфорт і відчуття захисту від негоди. Тож пропонуємо разом проаналізувати найкращі варіанти від VOVK. 

Що обов’язково має бути в гардеробі? 

Почати комбінувати прогулянкові образи варто зі збору важливих елементів. До основних варто віднести різноманітний верхній одяг, теплі сукні, светри, худі та базові лонгсліви, джинси та трикотажні штани. А щоб додати навіть лукам на кожен день індивідуальності додатково використовуйте аксесуари. 

Верхній одяг 

Говорячи про прогулянкові образи перше, що здається варто придбати — це верхній одяг. Теплі пуховики або куртки дозволяють залишатися в теплі навіть в найсуворіший холод, забезпечуючи захист від вітру та дощу. Якщо не хочете відмовляти собі в коротких спідницях та легких сукнях навіть в холодний період року, то варто обов’язково мати в своєму гардеробі довгий пуховик або пальто.

Сукні

Ми так звикли, що в холодний період завжди можна закутатися в теплий в’язаний светр. Але чому цей спосіб не може бути прийнятним і для сукні? Просто обирайте моделі з м’якої та теплої пряжі, щоб не залишати себе комфорту й мати при цьому жіночний образ. Зручне взуття та цікавий аксесуар — і стильний лук готовий.

Теплі светри, худі та лонгсліви

Яскравий светр навіть абсолютно нейтральному комплекту підвищить стилістичний рівень. Головне, правильно підібрати модель, яка за кольором буде личити природній зовнішності. Дотримуючись такої умови також отримаєте універсальну річ, оскільки це полегшить комбінування моделі з іншими елементами гардероба.

 

Джинси та трикотажні штани

Підбираючи жіночий одяг для активного відпочинку, серед низів практично немає ніяких обмежень — головне тільки вибрати модель зі щільної тканини. Хоч джинси — не найтепліше рішення, але вони настільки зручні у повсякденні й прості в комбінуванні образів, що відмовитися від них справді важко. Найкраще для прогулянок комбінувати їх з простими теплими лонгслівами. Для максимального комфорту в такому аутфіті выбирайте моделі оверсайз — і тоді кожний рух буде приносити задоволення. 

 

Для активного відпочинку якнайкраще підійдуть штани з м’якого трикотажу. Комбінувати їх можна з худі в тон, що візуально матиме вигляд спортивного костюма. А щоб додати такому образу цікавих ноток, як нижній шар варто використовувати топ з костюмної тканини — і тоді точно вийде цікавий в стилістичному плані лук.

Костюми

Якщо шукаєте варіант, який буде під рукою, коли не буде натхнення на комбінування образів, то костюм — завжди гарне рішення. Але це не обов’язково має бути виключно традиційний трикотажний комплект. Зверніть увагу на велюрові варіанти, які не менш зручні та стильні, але мають оригінальніший вигляд. 

Аксесуари

Коли на вулиці холодно, точно ніколи зайвими не будут шарф або шапка. До того ж ці аксесуари додадуть вашому образу завершений вигляд, дозволять вигідно розставити акценти.

Попри те, чи ви плануєте прогулянку в парку, чи похід у гори, правильно підібраний одяг для активного відпочинку допоможе вам насолоджуватися кожною митью на свіжому повітрі, не втрачаючи при цьому стилю та жіночності. Для цього варто лише скористатися нашими простими рекомендаціями.