Огляд найкращих street-style образів із різних куточків світу

Street-style — міський стиль, який активно розвивається в усьому світі. Являє собою поєднання вуличної моди та індивідуальності, відображає тенденції та настрої сучасного суспільства. На перший погляд такі луки виглядають дещо екстравагантно, оскільки передбачають еклектику. Але навіть якщо не готові повністю повторити один з образів стрітстайлу, окремі методи в їхньому комбінуванні допоможуть надихнутися на створення власних модних луків.

Як створюються стріт луки?

Найкращі street-style образи можна побачити на вулицях різних міст світу. Модні луки, створені на основі міського стилю, вирізняються оригінальністю та еклектичністю. Інфлюенсери, як правило, надихаються образами Нью-Йорка і Токіо, які вже підлаштовують під особливості клімату свого регіону. Перевага цього напряму в тому, що в таких луках можна чітко простежити модні тренди поточного сезону, але в індивідуальному їх прочитанні.

Тренч і ботфорти

Щоб візуально витягнути силует, носіть верхній одяг і взуття в одному відтінку. Посилити цей ефект вдасться, якщо вибрати взуття на підборах. Акцентним елементом образу може бути мінісукня яскравого кольору. Такий міський стиль дійсно складно не помітити, навіть у великому потоці людей.

Лонгслів з V-подібним вирізом, жакетом і спідницею в тон

Особливість стріт луків у тому, що вони, попри свій дещо зухвалий вигляд, зручні. Наприклад, лонгслів із V-подібним вирізом має ефектний вигляд і водночас подарує комфорт, завдяки приємним тактильним відчуттям трикотажу. Підібравши до нього спідницю і жакет в тон, вийде стильний образ на холодну пору року.

Поєднання різних текстур

Стрітстайл завжди розширює модні горизонти. На вулицях часто можна побачити модні луки, які одночасно поєднують у собі щільну шкіру, легку тканину і м’які в’язані речі. Виглядає це по-справжньому розкішно, а ще такий образ максимально зручний з першими холодами. Комбінувати його просто — для цього поповніть свій гардероб в’язаним кардиганом, завжди актуальною сукнею-комбінацією зі штучного шовку і шкіряними ботфортами.

Офісний стиль

Тренд на офісний стиль не обійшов стороною й стрітстайл. Сорочки, жакети, жилети, штани з костюмної тканини активно застосовуються при комбінуванні міських образів. Актуальні й офісні аксесуари — наприклад, краватки в жіночих аутфітах.

Французький шарм

Нарівні з маскулінними образами в тренді жіночні луки з ноткою французького шарму. Найпростіше створити такий трендовий аутфіт на основі сукні у квітковий принт і в’язаного кардигана ніжного відтінку. Варто також придбати сукню plus size у квітковий принт і поєднувати її з однотонним кардиганом, щоб створити чіткі лінії, які витягнуть силует.

Модні образи street-style — це однозначно ловити на собі зацікавлені погляди. А ще це готовність не бути банальним і по-своєму переосмислювати модні тренди поточного сезону. Надихайтеся, експериментуйте та обов’язково демонструйте свій унікальний стиль.