Вечірні образи для різних подій: весілля, випускний, корпоратив

Вечірні образи — не тільки святковий одяг, а й можливість проявити свій індивідуальний стиль та унікальність. Кожна подія вимагає особливого підходу до вибору вбрання, тому розповідаємо, як підібрати образи на весілля, випускний і корпоратив.

Весілля

Обираючи вбрання на весілля, необхідно зважати на можливий дрес-код, але при цьому мати елегантний і жіночний вигляд. Це може бути сукня довжини міді на тонких бретелях. Краще обрати однотонну модель, оскільки до неї простіше підібрати аксесуари. А доповнити цей лук можна туфлями на підборах і невеликим клатчем.

Але можна виглядати не менш елегантно й без сукні. Для цього просто зберіть образ із класичними штанами та яскравим топом. І не доведеться думати, куди й з чим носити цей одяг після урочистості. Топ зі штанами неодноразово виручать — як у комплекті, так і окремо.

Корпоратив

Оскільки корпоративи часто проводять після роботи, то стоїть завдання зібрати аутфіт, який дасть змогу мати розкішний і доречний вигляд упродовж усього дня. Для цієї мети підійде сукня-футляр, особливо якщо корпоратив планується в офісі. А щоб на цій урочистості привернути до себе увагу, вибирайте трендовий у цьому сезоні відтінок — колір фуксії. Цю сукню можна буде носити й після в офіс за умови відсутності строгого дрес-коду, якщо купити її у довжині міді.

Щоб образ вийшов розслабленим, але водночас не менш елегантним, обирайте костюм із жакетом на затин і штанами таких відтінків, як зелений, синій, бордовий та інше. Цей комплект також згодом можна буде носити окремо, розширюючи таким чином його можливості при комбінуванні образів.

Якщо ж корпоратив проходить у неформальній атмосфері, то можна вибрати яскраве й експресивне вбрання. Наприклад, сукню з цікавим принтом або комбінезон із широкими штанами. Доповніть такі луки помітною біжутерією й яскравою сумкою.

Випускний

Вечірні образи відіграють особливу роль, якщо вони підбираються на випускний. Один з найпопулярніших варіантів — коротка сукня з легкої тканини. Колір можна вибрати яскравий і насичений, наприклад, червоний, синій або фіолетовий, або навпаки зупинитися на благородних темних тонах. Доповніть образ туфлями на високих підборах і цікавою біжутерією. Чудовий вигляд матиме сукня темного кольору з туфлями, які ідентичні з відтінком шкіри.

Якщо потрібне універсальне рішення на всі часи й до будь-якого приводу — то це сукня-комбінація. Щоб образ мав завершений вигляд, доповніть цю модель жакетом плюс сайз і клатчем. Така гра стилів дозволить створити просто незабутній образ. 

Святковий одяг — завжди чудова можливість подарувати собі гарний настрій і проявити себе. Головне, пам’ятайте про дрес-код і обирайте вбрання, яке відповідатиме тематиці заходу і вашим особистим уподобанням.