Як правильно вибрати спідницю для літнього образу?

Літні спідниці — елементи гардероба, які надають образам на спекотні дні особливого стилю. Вони можуть бути як вільного крою, так і підкреслювати силует. Цього сезону популярні і міні, і максі, тому легко підберете стильну модель за власними уподобаннями.

За якими критеріями обирати спідницю?

Купити спідниці для літа стане набагато простіше, якщо враховувати свої індивідуальні особливості та модні тренди поточного сезону. Вибір має ґрунтуватися на таких критеріях:

  • типі фігури;
  • матеріалі;
  • довжині.

Для початку варто визначити свій тип фігури. До основних відносять пісочний годинник, яблуко, грушу, прямокутник і трикутник. Кожен тип має свої особливості і вимагає відповідного підходу до вибору спідниці.

Для пісочного годинника підійдуть спідниці-олівці або з високою талією, які підкреслять жіночність і витонченість фігури. А для яблука кращі моделі з відрізною талією або спідниці-трапеції, щоб приховати живіт і акцентувати привабливість ніг. Для дівчат з типом груша підійдуть спідниці з розкльошеним низом, оскільки вони створять баланс між верхом і низом фігури. Тоді як надати плавніших ліній прямокутнику вдасться, якщо вибрати моделі з високою талією або спідницю-напівсонце. Трикутник збалансують спідниці з розкльошеним низом.

Під час вибору спідниці також важливо враховувати довжину і матеріал. Для літа краще вибирати легкі тканини, такі як бавовна, льон або шовк. Вони пропускатимуть повітря, а отже подарують комфорт навіть спекотними днями. Розглянемо детальніше найтоповіші моделі.

Розкльошена спідниця з бавовни

Влітку у вільній спідниці з натуральної тканини неймовірно комфортно. Важливо тільки вибрати цікавий принт. Оптимально, щоб це була спідниця середньої довжини, оскільки вона універсальна при комбінуванні образів. Обираючи принтовану модель, можна підібрати топ у такому самому стилі або однотонний, щоб усю увагу звернути саме на спідницю.

Спідниця-міді з еластичним поясом

Моделі з еластичним поясом і боковим розрізом — модні спідниці, які допоможуть створити легкий жіночний лук. Найкращий вигляд вони мають у поєднанні з укороченими топами, обтислими майками та іншими фактурними речами. Під час формування образу з цією спідницею краще віддавати перевагу фактурним верхам, оскільки сама спідниця зшита з легкої тканини. Тоді вдасться досягти гармонійного вигляду.

Міні з костюмної тканини

У цьому сезоні популярна довжина — міні. Обираючи такі спідниці зможете вигідно продемонструвати ноги. Купуйте моделі однотонні, але яскраві. З ними матимуть чудовий вигляд як сорочки в класичному стилі, так і різноманітні топи та футболки.

Джинсова максіспідниця

Максіспідниця з джинсової тканини — хіт цього сезону. Для формування мінімалістичного образу, носіть її з класичною білою майкою і білими кедами. Ця спідниця візуально витягує ноги, тому образи з нею виходять виграшними і для фігури, і для стилю. 

Спідниця на затин

Для складання стильного образу для офісу, варто поповнити свій гардероб спідницею з костюмної тканини на затин. З нею матимуть прекрасний вигляд прості блузи, жакети з костюмної тканини і туфлі на підборах.  

 

Стильні спідниці знайдуть застосування в будь-якому гардеробі. Різноманітні моделі подарують комфорт у спекотні дні, дадуть змогу вигідно продемонструвати особливості фігури та створювати актуальні образи. Також у великому виборі представлені спідниці плюс сайз.