Streetstyle: весняні образи з жіночим костюмом

Streetstyle — це комфортні та дещо гіперболізовані луки. Комбінуючи такі образи, не обов’язково розділяти речі строго за стилями, і при цьому ви все одно виглядатимете стильно. Яскравий представник streetstyle — костюми. Але не зовсім ті, що ми звикли бачити в офісах. Розповідаємо, які комплекти придбати та з чим їх носити, щоб створити той самий трендовий вуличний лук.

Що таке стрітстайл і в чому його переваги?

Стрітстайл однозначно можна назвати одним із найкреативніших. Це завжди авторські комбінації, що виражають індивідуальність особистості. Розвиватись цей стиль почав у 70-х, коли були популярні різні субкультури. Панк, new wave, хеві-метал, хіп-хоп — ці напрямки стали початком розвитку стрітстайлу.

Популярність street-style обумовлена такими перевагами:

  • еклектикою — більше не потрібно вибирати певний стиль, а просто носити улюблені речі одразу;
  • зручністю, адже основна філософія бренду — прагнення комфорту;
  • стриманим епатажем, оскільки не звернути увагу на такий образ просто неможливо.

Луки можуть бути як стриманими, так і відверто яскравими та незвичайними. Все залежить від особистих уподобань. Але те, що незмінно — ці образи завжди стильні та актуальні.

 

Костюм як яскравий представник стрітстайлу

Якщо тільки починаєте експериментувати з цим стилем, то краще купити жіночий костюм. У streetstyle важливу роль грає крій. Краще вибирати костюм більшого розміру. Костюм не повинен щільно прилягати до фігури, лише натякати на вигини жіночого тіла. Але й надмірний оверсайз вже втрачає актуальність.

Носіть костюми двійки та навіть трійки (адже цього сезону також популярні жилети) як частину багатошарового образу. Комбінуйте із тонкою прозорою блузою з бантом для більш ділового образу. Або з сорочкою у чоловічому стилі — для маскулінного лука. Костюм із білизняним топом дозволить вигідно зіграти на контрасті.

Принти

Універсальний костюм — це однотонний комплект, який легко комбінується з різними елементами, і при цьому тривалий час буде актуальним. Тоді як вибираючи головний колір 2023 — глибокий малиновий, створите дійсно модну комбінацію.

 

Зверніть увагу на принти. На першому плані картаті комплекти та класика — комбінація чорного з білим. «Гусяча лапка» та «шахова дошка» — найпопулярніші варіанти.

Форми

Тривалий час для стрітстайлу були характерні жакети-оверсайз. На зміну їм прийшли укорочені моделі — до талії чи навіть вище. Цього сезону робимо акцент на плечі.

Матеріал

Костюмна тканина все ще залишається актуальною. Щоб комплект чітко тримав форму, вибирайте моделі зі щільної тканини. Джинсові костюми також на піку популярності. 

З яким взуттям носити?

Навіть якщо це офісний костюм, то для формування стрітстайл луку краще носити його з кедами, кросівками та сліпонами. Щоб надати більшого лоску, комбінуйте також з босоніжками, ботильйонами та туфлями-човниками. Але також залишайте нотку легкої недбалості.

Костюм — завжди вигідна інвестиція, оскільки відкриває величезний простір для модних експериментів. Це база, яка заграє різноманітними фарбами, залежно від особливостей його комбінації з іншими елементами гардероба.