Аутфіт для літнього пікніка

Коли ще поїхати на природу, як не влітку? Тепла погода, яскраве сонце, навколо все зелене та дуже гарне! Саме час влаштувати пікнік. Залишилося визначитися з його форматом і підібрати відповідне вбрання. Так-так, їжею, аксесуарами та логістикою нехай займаються чоловіки або інші учасники, ми ж займемося підбором відповідного образу, щоб виглядати чудово.

Дика природа чи міський парк?

Це, по суті, найголовніше питання, що визначає твої можливості підібрати потрібний образ. Пікнік у лісі передбачає шашлики, багаття, покривала або туристичні стільчики і багато землі, листя і живності. Це класна пригода – поїхати до лісу, на дикий морський пляж чи на річку, погуляти без людей довкола та приготувати їжу на живому вогні. Але при цьому потрібно розуміти, що одяг краще вибирати з більш щільної тканини (якщо, звичайно, погода дозволяє), зручний і не надто маркий, щоб не було прикро, якщо він раптом забрудниться.

Пікнік у місті, з іншого боку, дає можливість вбратися красиво і навіть одягнути сукню або спідницю з топом. Тобі не доведеться добувати їжу на багатті й битися з комарами: можна красиво застелити плед у парку, взяти з собою подруг, фрукти та пляшку ігристого, і насолоджуватися гарним часом у тіні високих дерев. Вибирай гарне місце та готуйся до літньої фотосесії.

Одяг на пікнік

У чому йти на природу, якщо ви зібралися в ліс? Однозначним фаворитом буде спортивний костюм з оверсайз худі й брюками джогерами з щільного трикотажу. Однак зараз досить жарко, тому одягай під костюм спортивний кроп топ або коротку футболку: худі завжди можна зняти і відкласти до прохолодного вечора. До речі, замість худі можна вибрати світшот на застібці: його зручніше знімати-одягати багато разів на день.

Якщо ж на вулиці спека, і ти не готова до щільних штанів, обирай шорти бермуди або сафарі з льону та майку зі штапелю: просто будь акуратніше, щоб не подряпатися об гілки. Що стосується кольорів, тут все на твій розсуд: можна зупинитися як на темних відтінках, так і на яскравому помаранчевому, смарагдовому, бірюзовому, жовтому або рожевому. Зрештою, це пікнік, а не копання картоплі на городі.

Образ із лляними шортами підійде і для міського пікніка: він досить легкий та елегантний. Також ти можеш вибрати легкий кольоровий костюм зі штапелю або віскози: він не стримує рухів і красиво виглядатиме на тлі зеленого газону. А якщо хочеться урізноманітнити образ стильним одягом з принтом, зверни увагу на сукні міді у дрібні квіти, сарафани з тропічним принтом, сукні на запах із квітами та бутонами, а також на ярусні сукні з оборками та сарафани у смужку. Можеш доповнити такий образ солом’яним капелюшком або яскравою трендовою косинкою.