Модні образи fashion-блогерів

Не так давно маркетингова компанія Launchmetrics опублікувала щорічний рейтинг інфлюенсерів в інстаграмі, серед яких дуже багато fashion- і beauty-блогерів. Це не дивно: якщо раніше в епоху загальної любові шанувальників потрапляли актриси і співачки (епоха телебачення), то зараз їх ролі впевнено на себе перебирають моделі і блогери (епоха діджитал).

Ми проаналізували рейтинг Launchmetrics, а також подивилися на акаунти українських топових блогерів – і хочемо разом з вами розібрати їх модні образи в деталях.

Кьяра Феррані і квітковий принт

Італійська красуня своїм прикладом показує – необов’язково одягатися в надзвичайні принти, фасони і тканини, щоб бути модним блогером. Вона зайняла перше місце в рейтингу найбільш популярних блогерів в цьому році, і при цьому залишається вірною своєму стилю – романтичному, простому і лаконічному.
Наприклад, в недавньому своєму пості в Instagram її образ і зовсім складавться з сукні з квітковим принтом і пари ланцюжків. Такий образ можна зібрати і з речей VOVK: ось вам чарівна сукня і прикраса до неї. Але головне – посмішка!

Купити сукню

Каміла Коельо і топ з леопардом

Каміла веде свої блоги про красу і моду на YouTube і в Instagram. Її працьовитості, красі і енергії можна тільки позаздрити – напевно, саме тому вона в світовому рейтингу на топовій позиції.
Своїм недавнім аутфітом, знятим десь в сонячній Каліфорнії, вона нам нагадує: леопард ще в моді, а літо вже скоро! А ми б хотіли звернути вашу увагу на цікаву стилізацію: навіть самі базові просторі брюки можна красиво обіграти, якщо доповнити образ взуттям на підборах і топом з принтом.

Купити брюки

Еймі Сонг і гра на контрастах

Ще одна популярна дівчина-блогер, яка теж зайняла високу позицію в списку Launchmetrics, показує ідеальний аутфіт для української весни. Подивіться, як цікаво виглядає образ: брюки і блуза підібрані тон в тон, але при цьому поверху накинутий супер-актуальний в цьому сезоні шкіряний тренч. І навіть більше – взуття об’єднує відразу два кольори, «збираючи» воєдино весь образ. Чудово виглядає, і дуже просто втілити в реальному житті. Беріть на замітку!

Купити брюки

Тіна Сизонова та образ з сукнею-сорочкою

Що ж, іноземні блогери – це добре, але і про наших співвітчизниць забувати не варто. Тим більше що українки дійсно вміють одягатися – ми кожен раз дивуємося тому, як наші клієнтки придумують все нові і нові комбінації з речами з VOVK!
Першим пропонуємо розібрати образ Тіни Сизонової. Дівчина відмінно виглядає практично в будь-якому аутфіті, але нам сподобався цей, дуже практичний і оригінальний.
Сукня-сорочка є у кожної, вірно? А якщо у вас раптом ще немає, то нагадуємо, що в інтернет-магазині VOVK є, на що подивитися! Здавалося б, ну з чим її носити, крім як з тренчем? А ось Тіна показує, що можна доповнити образ джинсовою курткою в нестандартному вибіленому відтінку, та ще й взяти модель на пару розмірів більше, щоб вже зовсім був fashion. Спробуйте, доповніть образ чобітьми з широкою халявою – і наряд для прогулянки Хрещатиком готовий!

Купити сукню

Олена Галант і чорно-біле кіно

Взагалі, одеситка Олена Галант прославилася в першу чергу завдяки своєму унікальному вмінню поєднувати кольори і відтінки, так що такий образ для неї не цілком типовий. Її набагато частіше можна побачити в більш барвистих образах. Синій з червоним? Квіточка з кліткою? Так запросто!
Але ми подумали, що таке буйство відтінків все-таки рідко зустрінеш на наших дівчатах, а тому підібрали «безпечний» варіант, який легко втілити. Отже, записуйте рецепт: беремо брюки з принтом і одягаємо зверху річ, яка буде або під колір смужок, або під колір брюк. До речі, у Олени «верхня» річ досить довга, так що цілком можна вдягти ту саму маленьку чорну сукню, буде стильно!

Купити брюки
Ми постаралися підібрати для вас дуже стильні, але в той же час прості образи. Кожна дівчина зможе їх взяти на озброєння, і вбратися зовсім не гірше, а може, навіть і ефектніше, ніж світові селебріті. Мода – це творчість, так що бажаємо вам fashion-натхнення!