Трендові іміджеві окуляри

Нарешті весна! Сонечко світить, шарфи і шапки можна перекласти на далекі полиці шафи, а на порядок денний постає питання стильних аксесуарів. Що дизайнери пропонують нам носити навесні і влітку? Ми проаналізували покази, і готові вам розповісти, які окуляри будуть в моді в цьому сезоні. Тільки уявіть, за допомогою одного тільки аксесуара ви зможете повністю змінити свій аутфіт!

Які форми іміджевих окулярів в моді

Якщо ще рік тому всі божеволіли від мікро-окулярів в стилі «Матриці», то зараз на подіумах все частіше можна зустріти великі окуляри. Воно й на краще: такі форми здатні дійсно захистити ваші очі від ультрафіолету! До того ж, вузькі форми йдуть далеко не всім, в той час як широкі і великі окуляри можна підібрати практично під будь-яку форму обличчя.

Отже, на які моделі звернути увагу?

  • Спортивні. У моду повернулися величезні окуляри без оправи з цільного скла або пластику, які нагадують маски лижників.
  • Тішейди або «Леннони». Як не складно здогадатися, це улюблена модель лідера the Beatles. Так що якщо побачите круглі плоскі або об’ємні окуляри, що нагадують біноклі – беріть!
  • Авіатори. Ця класична модель завжди в моді – чи не тому, що підходить практично всім дівчатам?
  • Прямокутні. Окуляри в широкій пластиковій оправі – хіт сезону, і чим більше вони будуть за розміром – тим краще!

 

Трендові відтінки іміджевих окулярів

Як бачите, в цьому сезоні модними будуть різні форми, так що ви зможете купити трендові іміджеві окуляри без особливих зусиль. А тепер розповімо, на які відтінки краще звернути увагу:

  • Кораловий. Не дарма відтінок Living Coral вибрали найголовнішим кольором року за версією Pantone – на багатьох показах ми бачили окуляри в одній з варіацій цього красивого кольору.
  • Бежевий – класика, яка всім до лиця! У бежевому виконанні ми бачили прямокутні, круглі і спортивні моделі – виглядає чудово!
  • Коричневий – ще один класичний колір для сонцезахисних окулярів. Авіатори, тішейди, прямокутні – коричневими можуть бути і лінзи, і оправи.

Трендові іміджеві окуляри – з чим носити?

Серед найбільш незвичайних тенденцій на тижнях моди одна нам сподобалася особливо: багато інфлюенсерів почали носити окуляри на ланцюжку. Так-так, зовсім як це робили наші бабусі! При цьому часто перевага віддавалася круглим і прямокутним окулярам-маскам. І поки цей тренд ще не добрався до мас-маркету, ви цілком можете купити іміджеві окуляри і підвіску, а потоім проявити креатив!

Крім того, в цьому сезоні трендові іміджеві окуляри носили в комбінації з хусточкою або шарфиком тон-в-тон. Тільки уявіть: класичний тренч, шарфик, окуляри і сережки в тій же гамі – і ви прекрасні!

А якщо ви не дуже любите класику, а віддаєте перевагу величезним кросівкам і худі, тоді вибирайте окуляри під колір одягу – не помилитеся!

Ось такі тенденції були помічені на останніх тижнях моди. Беріть на озброєння і будьте самими стильними цієї весни!